Welkom op

Touchtravel.nl


Onze organisatie is aangesloten bij de volgende labels:

Touch Travel is een breed georiƫnteerde reisorganisatie.

Dankzij onze ervaren medewerkers en jarenlange handling van reizen voor grote partijen heeft Touch Travel vele jaren ervaring in de reiswereld. Naast het verzorgen van uw reizen is Touch Travel ook uw partner voor (sport) evenementen verzorging. Voor uw evenement kan onze organisatie alle zorgen uit handen nemen als het gaat om het vervoer en het verblijf van uw deelnemers / bezoekers / gasten. Wij gaan graag een stapje verder om ervoor te zorgen dat uw gasten terug kunnen kijken op een unieke tijd. Binnen Running is Touch Travel enorm trots op het label Loopreizen, zowel in Nederland / Belgie en Duitsland. Wereldwijde Marathonreizen voorzien van gegarandeerde startbewijzen en een uitstekend verblijf dichtbij start / finish!


Loopreizen.nl

Met ons label Loopreizen.nl voorziet Touch Travel al sinds jaar en dag hardlopend Nederland van een gegarandeerd startbewijs, een vliegreis naar de marathonbestemming en een meerdaags hotelverblijf dichtbij start en finish! 
Direct partner met bv Disney Parijs en Orlando maar ook de
(halve) Marathon Berlijn / Athene / Valencia  / Great Wall Marathon / Boston etc.
Naast compleet verzorgde arrangementen voor marathons is het ook mogelijk om andere loopafstanden te boeken zoals: 10 km, halve marathons, special marathons, ultra marathons en trail running events. Gegarandeerde startbewijzen
Neem een kijkje op onze website: www.loopreizen.nl en bekijk het complete aanbod. Onze medewerkers staan u graag te woord voor al uw vragen.

Contact
Telefoon : 010-497 11 80
E-mailadres: info@loopreizen.nl

Ga naar Loopreizen.nl

Contact
Telefoon : 03 808 7466
E-mailadres: info@loopreizen.be

Ga naar Loopreizen.be

Loopreizen.be

Met ons label Loopreizen.be voorziet Touch Travel al sinds jaar en dag hardlopend Belgie van een gegarandeerd startbewijs, een vliegreis naar de marathonbestemming en een meerdaags hotelverblijf dichtbij start en finish! Direct partner met bv Disney Parijs en Orlando maar ook de (halve) Marathon Berlijn / Athene / Valencia  / Great Wall Marathon / Boston etc.
Naast compleet verzorgde arrangementen voor marathons is het ook mogelijk om andere loopafstanden te boeken zoals: 10 km, halve marathons, special marathons, ultra marathons en trail running events. Gegarandeerde startbewijzen
Neem een kijkje op onze website: Loopreizen.be en bekijk het complete aanbod. Onze medewerkers staan u graag te woord voor al uw vragen.


Globalrunning.com

De officiële travel partner van de TCS Amsterdam Marathon Globalrunning.com
Via dit label verwelkomen wij internationale lopers uit alle werelddelen. www.globalrunning.com verzorgt startbewijzen voor de marathon, hotelkamers in en rondom Amsterdam, vervoer en sightseeing tours om ervoor te zorgen dat elke loper (en eventuele supporters) een niet te vergeten ervaring opdoet.
Het team van globalrunning.com helpt u graag bij het samenstellen van het pakket wat is afgestemd op uw wensen.
Direct boeken of informatie aanvragen is mogelijk via www.globalrunning.com
Heeft u aanvullende wensen voor uw verblijf in Nederland?
Maak uw wensen kenbaar en vul het contactformulier in.

We zien u graag op de TCS Amsterdam Marathon!

Contact
Telefoon : 010-4971101
E-mailadres: info@globalrunning.com

Ga naar Globalrunning.com

Contact
Telefoon : + 49(0)39 292 67 8247
E-mailadres: info@globalrunning.de

Ga naar Globalrunning.de

Globalrunning.de

Met ons label Globalrunning.de voorziet Touch Travel ook de Duitse hardlopers van een gegarandeerd startbewijs, een vliegreis naar de marathonbestemming en een meerdaags hotelverblijf dichtbij start en finish! 
Direct partner met de (halve) Marathon Berlijn / Athene / Valencia  / Great Wall Marathon / Boston etc.
Naast compleet verzorgde arrangementen voor marathons is het ook mogelijk om andere loopafstanden te boeken zoals: 10 km, halve marathons, special marathons, ultra marathons en trail running events. Gegarandeerde startbewijzen
Neem een kijkje op onze website: www.globalrunning.de en bekijk het complete aanbod. Onze medewerkers staan u graag te woord voor al uw vragen.

 


Vakanties op maat

Bij een vakantie op maat kijken wij graag samen naar de wensen voor uw vakantie.
Voor een vakantie op maat is niets te gek! 
Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren het voor u! Wij regelen het voor u!
Wij nodigen u uit om uw droomvakantie te verwezenlijken via ons reislabel vakantie op maat. Om uw wensen kenbaar te maken vragen wij het contactformulier in te vullen. Zodra u uw wensen en contactgegevens hebt ingestuurd nemen wij spoedig contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
Telefoon : 010-497 11 30
E-mailadres: info@touchtravel.nl


Contact
Telefoon : 010 - 497 11 30
E-mailadres: info@touchtravel.nl

Incentive reizen op maat

Incentive reizen op maat

In ons pand in Barendrecht beschikken we over een eigen reisbureau met mensen met ervaring in de branche en contacten over de hele wereld. Onze medewerkers helpen u een incentive reis of arrangement samen te stellen dat van A tot Z verzorgd is.
Dankzij onze ervaring en uitgebreide contacten met leveranciers als luchtvaartmaatschappijen en hotels in combinatie met ons eigen IATA/SGR/ANVR gecertificeerde reisbureau, anticiperen wij perfect op de wensen van uw doelgroep.
 

Arrangementen en Reizen

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld één- of meerdaagse arrangementen naar evenementen (sport en entertainment) zoals de tennisfinale op Wimbledon, de start en de finish van de Tour de France, de belangrijkste voetbal- en schaatswedstrijden en concerten van bijvoorbeeld Andre Rieu. Voor buitenlandse reizen is het aanbod enorm variërend van een aantal dagen ontspannen golfen in Zuid-Spanje tot sportieve dagen in Lapland.


Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf neem dan contact op met Touch Travel.


Events

Touch Travel is de specialist bij het organiseren van evenementen. Dankzij onze jarenlange expertise en zeer deskundige medewerkers kunnen wij u alle zorgen uit handen nemen of perfect adviseren.

Touch Travel is erin gespecialiseerd om het verblijf en vervoer te verzorgen voor deelnemers of toeschouwers aan een evenement. Onze medewerkers leveren altijd de beste adviezen en verzinnen de beste oplossingen voor uw evenement. Naast het vervoer en verblijf gaat Touch Travel net een stapje verder voor uw evenement. Wij bieden uw deelnemers extra's aan zoals rondleidingen, excursies of bijvoorbeeld speciale lunch- of ontbijtpakketen. Touch Travel heeft een aantal zeer geslaagde evenementen onlangs van vervoer en verblijf voorzien. De International Cup Twirling is hier een goed voorbeeld van.

Touch Travel heeft voor dit evenement het vervoer en verblijf geregeld voor de deelnemers. In totaal werden voor dit evenement zo'n 1500 sporters voorzien van verblijf en vervoer. De opdrachtgevers van Touch Travel zijn altijd zeer tevreden en kunnen met een goed gevoel terug kijken op hun evenementen. Wilt u ook gebruik maken van de expertise van Touch Travel en met een zeer tevreden gevoel terugkijken?
Neem dan contact op met ons.    vul het formulier in

Contact
Telefoon : 010 - 497 11 30
E-mailadres: info@touchtravel.nl